Online magazines

24 december 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
warmte verdelen in je woning
De warmte die je opwekt met je ketel of warmtepomp, moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe een stopkraan openen
Met enkel een warmtepomp of ketel kom je er niet om je woning te verwarmen. De warmte die je opwekt moet nog verdeeld worden in je woning. Meestal komt dat neer op vloerverwarming, radiatoren of convectoren. Lees er hier meer over.
Graag blikken we met Dobbit ook terug op het afgelopen jaar en bundelen we de praktische bouwkennis van Dobbit Magazine per thema: TUIN – SANITAIR – ENERGIE. Profiteer nu van 20% korting op een magazinepakket en GRATIS verzending binnen België.
Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden. Ga 2023 in met een goed voornemen waarmee je makkelijk bespaart op je energieverbruik. Zo kan je tot wel 10% kan besparen op je energieverbruik met een ketelonderhoud.
Een koelkast en een diepvriezer zijn eenvoudige toestellen waarmee niet veel mis kan gaan, zo lijkt het misschien. Toch staan we even stil bij deze alledaagse stukken witgoed.
Wil je van 1 kamer 2 kamers maken met een scheidingswand? Vergeet dan zeker niet de geluidsisolatie van je wand dankzij onze glaswol producten! Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Je kan je woning met een aantal eenvoudige ingrepen aanpassen om beter te voldoen aan de noden van wie ouder wordt of mindervalide is. In deze afleveringenreeks kijken we naar enkele upgrades in en rond het huis die je als doe-het-zelver perfect kan uitvoeren.
STELLING VAN DE WEEK
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak en de veiligheid van een inductiekookplaat, maar ook ouwe getrouwe gaskookplaten hebben hun voordelen. Welke kookplaat heb jij in je keuken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.