Online magazines

21 december 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Een dak isoleren kan zowel langs binnen als langs buiten. We overlopen de isolatiemethoden voor hellende en platte daken en geven mee hoe je zelf deze taak kan uitvoeren.
Zoek je een praktisch kerstcadeau voor jouw klussende partner, familie of kennis? Dobbit selecteerde de FAVORIETE cadeaus van het afgelopen jaar! Neem of geef een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg GRATIS een superhandig cadeau er bovenop!
Sommige ruimtes, zoals grote ruimtes, hebben een slechte akoestiek. Geluiden galmen doorheen de hele kamer. Of soms is het nodig om bepaalde geluiden wat te gaan dempen. Met akoestische panelen kan je dit bereiken. Lees hier hoe je ze plaatst.
Ben je bezig met je woning te renoveren, of moet je gewoon ergens een deur nodig vervangen? Lees dan hier hoe je deze klus zelf kan aanpakken. We geven ook mee hoe je een deur uitrust met een honden- of kattenluik en hoe je je deuren kan herstellen.
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak en de veiligheid van een inductiekookplaat, maar ook ouwe getrouwe gaskookplaten hebben hun voordelen. In dit artikel vergelijken we de verschillende soorten voor jou.
STELLING VAN DE WEEK
De warmte die je opwekt via je cv-ketel of warmtepomp moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. De meeste woningen zijn uitgerust met radiatoren, vloerverwarming of convectors. Hoe verwarm jij je woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.