Online magazines

07 december 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
wat is luchtdicht bouwen?
Omdat luchtdichtheid en dampdichtheid vaak samen worden genomen en door elkaar worden gehaald, duiden we in deze nieuwsbrief nog even het verschil. We overlopen enkele oplossingen om zowel damp- als luchtdicht af te sluiten,

BRICO Tip van de week: hoe zaag je een halve cirkel uit?
Luchtdicht bouwen is een hot item in de bouwsector, maar ook een vaag begrip. Het wordt vaak samen genomen of dooreen gehaald met dampdicht bouwen. Een misverstand dat aan de grondslag ligt van heel wat problemen. Om dat te voorkomen, duiden we even het verschil en bieden we oplossingen.
Mis dan deze Dobbit niet! In dit nummer komen onmisbare zaken voor zowel de (ver)bouwer als de klusser van pas: juiste keuze houtsoort, verbindingstechnieken, bewerkingstechnieken, het juiste gereedschap ...
Geef jouw mening over de toekomst van je verwarming en WIN een coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen vergen slechts 4 minuten van jouw tijd!
Een thuiswerkplek of een plek waar je je administratie kan doen, da's toch altijd handig. Zit je met een verloren hoekje waarmee je nog niet weet wat te doen? Dan is het misschien de geschikte plek voor een bureau. We leggen je uit hoe je die zelf kan maken én inrichten.
Cadeautips nodig? Dobbit toont je de top 5 geschenken voor bouwers en verbouwers in 2022!
Geef een abonnement op Dobbit cadeau samen met een leuk geschenk naar keuze!
Vuile vensters met afgebladderde verf geven je woning al snel een triest uiterlijk. Bovendien kunnen slecht onderhouden ramen heel wat problemen veroorzaken. Controleer dus af en toe of het schrijnwerk nog in orde is en was ze regelmatig! Lees hier waarop je moet letten.
STELLING VAN DE WEEK
De Vlaamse Regering zet vanaf maart 2023 de subsidies voor thuisbatterijen stop en geeft extra steun voor warmtepompboilers. Heb jij er een of ben je van plan om er een aan te schaffen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.