Online magazines

26 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe vlak je je verbruikspieken af?
Vanaf januari 2023 doet het capaciteitstarief zijn intrede in onze energiefactuur. Maar wat is dat precies en hoe kan je de impact op je factuurbedrag minimaliseren? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe schaven zonder hout weg te kappen
Vanaf 1 januari 2023 voert de Vlaamse Regering het capaciteitstarief in, waardoor je gebruik van het elektriciteitsnet anders berekend zal worden. Het wordt zaak om je energieverbruik zoveel mogelijk te spreiden en verbruikspieken te minimaliseren. Een woordje uitleg.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en geniet van 20% extra korting!
Geef jouw mening over de toekomst van je verwarming en WIN een coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 4 minuten van jouw tijd!
We kampen al enkele jaren met warme en natte winters, maar dat sluit niet uit dat (extreme) vrieskou nog steeds mogelijk is. En dan rust je je woning beter vooraf goed uit: voorkomen is immers beter dan genezen!
Dat de schakelaar van je staande lamp niet meer werkt, betekent niet dat je meteen een nieuwe lamp moet kopen. Je kan het simpelweg oplossen door een nieuwe snoerschakelaar te plaatsen. Roger toont je hoe!
Pleisteren is niet iets waar elke doe-het-zelver zich aan waagt. Toegegeven, gemakkelijk is het niet, maar met een beetje oefening én deze gids moet het zeker lukken. En zoals bij alles is de voorbereiding minstens even belangrijk als de afwerking.
STELLING VAN DE WEEK
Hoe vaak je moet snoeien in je tuin, is uiteraard afhankelijk van welke planten je hebt staan. Bij de meeste mensen met een tuin staan over het algemeen jaarlijks twee algemene snoeibeurten op de planning: eens in het voorjaar en eens in het najaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.