Online magazines

23 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Hoe je radiatoren in topvorm houden
Een groot deel van het onderhoud van je radiatoren kan je makkelijk zelf doen. Een eerste stap is met een doekje van tijd tot tijd het stof afdoen. Daarnaast is het wijs om regelmatig eens te ontluchten. Lees in deze nieuwsbrief hoe je te werk gaat.

BRICO Tip van de week: hoe een toiletbril vlot monteren

Het onderhoud van je radiatoren kan je makkelijk zelf doen. Een eerste stap is met een doekje van tijd tot tijd het stof afdoen. Daarnaast is het wijs om regelmatig eens te ontluchten. Lees hier hoe dat gebeurt.

Ook op de inrichting van jouw atelier, interieur of woning kan je besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Nu 2 bouwplannen gratis bij een Dobbit-jaarabonnement.
Niet bij alle keukentoestellen heb je maar de stekker in het stopcontact te steken. Een kookplaat, een dampkap of een vaatwas installeren is al iets gecompliceerder dan een frigo, een koffiezetapparaat of een microgolfoven. We gidsen je door de installatie van je keuken.
De winter komt eraan, dus zet je het best nog vlug orde op zaken in je buitengoed zodat nuttige dieren en planten de koudere dagen goed doorkomen. Elk klusje in de natuurtuin van Jean zal zorgen voor méér leven en evenwicht tegen ziekten en plagen.
Een tv die netjes ophangt, als een kader aan de muur, dat is een ideaal. Dat ideaal wordt vaak verstoord door lelijke kabels. Je kan de kabels netjes wegwerken in de muur, maar je kan er ook een mouw aan passen met een decoratief meubel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.