Online magazines

19 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een maatkast is vlot opgebouwd mits een goede voorbereiding. Ga je een kast volledig zelf ontwerpen, voorbereiden en opbouwen of werk je met een pakket? Ben je van plan om kastdeuren te voorzien of ga je voor open kasten? We lijsten enkele tips op om vlot van start te gaan.
Ook op de inrichting van jouw atelier, interieur of woning kan je besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Nu 2 bouwplannen gratis bij een Dobbit-jaarabonnement.
Heb je een plat dak dat aan renovatie toe is? Dan hoef je daar geen dakwerker bij te halen. Met het all-in zelfbouwpakket van Easyroof heb je alle materialen en gereedschappen bij de hand om zelf je dak te isoleren en te bedekken met EPDM.
Tijdens het snoeien krijg je al snel een hele hoop takken bij elkaar. Een kleine hoeveelheid kun je nog naar het containerpark brengen. Maar grote hoeveelheden verwerk je het best zelf met een hakselaar. Maar hoe werk je daarmee?
Ben je van plan om een brievenbus, een schommel of een tuinomheining te plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Dit krukje is ontworpen op basis van contrasten. De rondboog vormt een tegengewicht voor de vierkante blokvorm. Ook in het kleurgebruik is er een contrast. Lees hoe je dit zelf maakt en download het bouwplan voor een gedetailleerde uiteenzetting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.