Online magazines

16 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

asbest herkennen en verwijderen
Vanaf 23 november moet elke woning die wordt verkocht over een asbestattest beschikken. Maar wat is dat? Hoe herken je asbest en hoe verwijder je het? Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe een tegelzaag gebruiken

Sommige asbesthoudende materialen mag je zelf verwijderen, anderen dan weer niet. In dit artikel overlopen we hoe je asbest kan herkennen, wat je nodig hebt om veilig asbest te verwijderen en hoe je secuur asbest kan afvoeren. We stippen ook het asbestattest aan.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Ben je op zoek naar de beste manier om duurzaam te verbouwen en je woning zo energiezuinig mogelijk te maken, bijvoorbeeld met een warmtepomp of met slimme elektriciteit? Maar wat is dat allemaal precies? Je komt het te weten op zondag 20 november.
Een bijkeuken is meestal erg klein, maar wie die slim inricht profiteert maximaal. Kastje met een gootsteen, tegelwandje, nuttig rekje ... het is zo geregeld. Bekijk hier hoe je te werk gaat.
Een nieuwe trap nodig in je kelder of op zolder? De tooldokter toont je 3 manieren om een trap te bouwen, met zo weinig mogelijk gereedschappen: een gesloten trap, een trap met dubbele boom en een trap met doorschietende treden.
In tijden van dure gasprijzen zoeken veel mensen hun heil bij brandhout. Maar welke houtsoort kies je nu het best en welke vermijd je? Hoe sla je brandhout op? Lees het hier.
STELLING VAN DE WEEK
De tijd om je tuin winterklaar te maken breekt stilaan aan. Dat betekent vooral veel snoeien, en dus veel snoeiafval. Daarmee kan je naar het recyclagepark, maar wie een composthoop heeft, kan het afval ook daar kwijt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.