Online magazines

12 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Vochtbestrijding: hoe pak je het aan?
Vochtplekken op je muren, schimmel of een muffe geur in huis? Dan zit je vast ergens met een groter probleem dat aangepakt moet worden. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe een tegelzaag gebruiken
Vochtplekken op je muren, schimmel of een muffe geur in huis? Dan zit je vast ergens met een groter probleem dat aangepakt moet worden. We overlopen welke vochtproblemen je zoal kan hebben aan je woning en hoe je ze oplost.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Kampt jouw woning met vochtproblemen? Dan pak je die het best zo snel mogelijk aan. Vocht tast immers niet enkel je woning aan, maar is ook zeer nefast voor je gezondheid. Lees er hier meer over.
Kelders worden uiteraard het best van in het begin waterdicht gemaakt. Zit je toch met vochtproblemen? Dan kan je dat op vele manieren verhelpen. We overlopen in dit artikel hoe je een kelder bouwt en hoe je te werk gaat bij vochtproblemen daarbeneden.
Wil je een brievenbus, een schommel of een tuinomheining plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Ventilatie is tegenwoordig een verplichting bij nieuwbouw en ingrijpende renovaties, maar welke systemen zijn er? Hoe rijm je ventilatie met energiebesparing en luchtdicht bouwen? Welke kanalen kies je? We overlopen enkele veelgestelde vragen.
STELLING VAN DE WEEK
De tijd om je tuin winterklaar te maken breekt stilaan aan. Dat betekent vooral veel snoeien, en dus veel snoeiafval. Daarmee kan je naar het recyclagepark, maar wie een composthoop heeft, kan het afval ook daar kwijt. Wat doe jij met je snoeiafval?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.