Online magazines

09 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

elektrisch meten en detecteren
Wil je precies meten of ervoor zorgen dat jouw fotokader perfect recht hangt? Wil je weten hoe vochtig een muur is of wil je warmtelekken detecteren? Voor al die zaken is er een heel arsenaal aan elektrisch meet- en detectiegereedschap voorhanden. We geven een overzicht in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: verfmateriaal bewaren
Wil je precies meten? Wil je boren zonder ongelukken? Wil je weten hoe vochtig een muur is of wil je warmtelekken detecteren? Daarvoor is er een heel arsenaal aan elektrisch meet- en detectiegereedschap. We geven een overzicht.
Werk gemakkelijker dan ooit op donkere werkplekken met onze accu-ledspot! Deze kwalitatieve ledspot kan u overal vastklemmen en zo op praktisch alle werkplaatsen gebruiken! Krijg NU gratis deze accu-ledspot bij een Dobbit-abonnement.
Er is geen vloer die een natuurlijke uitstraling heeft zoals parket. Het geeft elk interieur een luxe uitstraling en gaat lang mee, zowel qua duurzaamheid als qua stijl. De installatie van een zwevend parket kan je gemakkelijk zelf doen.
Wie de zoldervloer isoleert, verwarmt minder van zijn bouwvolume. En daar spaar je centen mee uit. Bovendien is het een klus die je gemakkelijk zelf kan aanpakken. Hoe je dat doet, lees je hier.
Als je vaak met hout werkt, is het handig om te leren werken met een blokschaaf. Werk je liever elektrisch, dan is een schaafmachine eveneens een verstandige aankoop. Een deur die te veel gezet is, een raam dat bijgeschaafd moet worden ... Het kan dus goed van pas komen. Maar hoe doe je het?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.