Online magazines

05 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je muren isoleren langs binnen
Het isoleren van bestaande buitenmuren gebeurt het best via de spouw of aan de buitenkant. Als dat onmogelijk is, kan er ook via de binnenzijde geïsoleerd worden. Maar waarop moet je letten? Lees het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: verfmateriaal bewaren
Buitenmuren isoleren langs binnen is niet ideaal, maar soms kan het niet anders. Het voordeel is dat het gelijk wanneer kan gebeuren en dat het goedkoper is, maar het houdt wel enkele risico's in. Lees hier welke en hoe je ze kan inperken.
Werk gemakkelijker dan ooit op donkere werkplekken met onze accu-ledspot! Deze kwalitatieve ledspot kan u overal vastklemmen en zo op praktisch alle werkplaatsen gebruiken! Krijg NU gratis deze accu-ledspot bij een Dobbit-abonnement.
Nu de energieprijzen de pan uit swingen is het interessanter dan ooit om te investeren in een goede isolatie van je woning. Die zal je energiefactuur aanzienlijk drukken. Ontdek snel de isolatieoplossingen en handige tools van Aquaplan.
Wil je een brievenbus, een schommel of een tuinomheining plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-stap tutorial om te zien hoe je dit doet!
Een beschadiging aan je zwevend laminaat? Geen probleem. Er bestaat een handig trucje om dit op te lossen. Je hebt uiteraard wel nog een restje laminaat nodig van de huidige vloer. Lees hier hoe je het aanpakt.
Met Qboard® basiq creëer je proper afgewerkte en egale wandoppervlakken, isoleer je de ruimte extra en bescherm je het metselwerk duurzaam tegen vocht.
De winter staat voor de deur en brengt koude temperaturen, regen en veel wind mee. De activiteiten in de tuin en de moestuin lopen daarmee op hun einde. Vooraleer je zelf overwintert, maak je je tuin winterklaar. Maar wat houdt dat in?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.