Online magazines

02 november 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je thermostaat correct gebruiken
Thermostaten zijn zijn intussen geëvolueerd van toestellen met kwik tot slimme apparaten. We verzamelen in deze nieuwsbrief enkele tips om er slim mee om te gaan, zodat je kan besparen op je energiefactuur.

BRICO Tip van de week: een dikke balk doorzagen
Thermostaten zijn intussen geëvolueerd van toestellen met kwik tot slimme apparaten. We verzamelen in dit artikel enkele tips om er slim mee om te gaan, zodat je kan besparen op je energiefactuur.
Bespaar op uw energiefactuur door uw woning zelf energiezuinig en zelfvoorzienend te maken. Dit Dobbit-magazinepakket helpt u alvast op weg.
Ben je van plan om een warmtepomp te plaatsen in je woning? Kom op zondag 20 november langs bij Sack Zelfbouw in Temse voor de opendeurdag en leer er alles over. Ontdek ook tal van andere live demo's voor de zelfbouwer!
We geven tips mee om je parketvloer in topconditie te houden. Daarnaast geven we ook mee wat je kan doen bij enkele vaak voorkomende problemen zoals een krakende vloer of krassen en vlekken.
Loopt je slot een beetje stroef? Dat valt in de meeste gevallen vrij gemakkelijk op te lossen. Is dat niet zo, dan moet die worden vervangen door een nieuwe. Ook dat is gelukkig een simpele klus. Lees hier hoe je die klaart.
STELLING VAN DE WEEK
Dakisolatie is een van de beste manieren om te besparen op je verwarmingskosten. Wie zijn zolder niet gebruikt als woonruimte, kan in plaats van dakisolatie ook kiezen voor zoldervloerisolatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.