Online magazines

29 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

bijverwarming kiezen voor je woning
Verwarming op gas is duur, een ketel vervangen door een warmtepomp ook. Veel mensen kijken daarom richting bijverwarmingstoestellen of -installaties als tussenoplossing. Maar waaruit kan je kiezen? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: een dikke balk doorzagen
Bijverwarming is, naast een aangename toevoeging, in veel vormen ook een goede tijdelijke oplossing in tijden van dure gasprijzen. Dat kan gaan van compacte, verplaatsbare toestelletjes tot vaste infraroodpanelen en kachels en haarden. Lees er hier meer over.
Bespaar op jouw energiefactuur door je woning zelf energiezuinig en zelfvoorzienend te maken. Dit Dobbit-magazinepakket helpt je alvast op weg.
Wil je een brievenbus, een schommel of een tuinomheining plaatsen? Knauf Turbo-Beton® is DE snelle, nauwkeurige en gebruiksklare oplossing voor jou! Bekijk onze stap-voor-stap-tutorial om te zien hoe je dit doet!
Je terras zelf leggen, dat kan, maar hou dan wel rekening met enkele aandachtspunten. Roger plaatst betontegels met een natuursteenlook. Bekijk hier hoe hij van a tot z te werk gaat.
Elke vloer kan jarenlang meegaan. Het maakt niet uit of het nu om parket, laminaat, keramiek of natuursteen gaat. Het belangrijkste is dat je ze op een correcte manier moet onderhouden. Wat je moet doen en vooral niet mag doen, kom je hier te weten.
Wat houdt dubbele beglazing in? En wat is het verschil met hoogrendementsglas? Welke opties zijn er om de privacy te optimaliseren of zon en warmte buiten te houden? We geven de mogelijkheden in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Dakisolatie is een van de beste manieren om te besparen op je verwarmingskosten. Wie zijn zolder niet gebruikt als woonruimte, kan in plaats van dakisolatie ook kiezen voor zoldervloerisolatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.