Online magazines

26 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

ledverlichting: hoe pak je het aan?
Je ziet het in menig tiplijstje opduiken als besparingstip: vervang al je oude lampen door ledverlichting. Maar waarom? En waarop moet je letten wanneer je je oude lampen vervangt? Lees het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: verfroller zonder pluisjes

Als je weet dat je met een ledlamp tot zeven keer minder verbruikt dan met een gloeilamp voor hetzelfde licht, is switchen op ledlampen een no-brainer. Maar wat zijn de voordelen en waarop moet je letten wanneer je je oude lampen vervangt?
Wil je zonder moeite banden en ballen elektrisch pompen tot de gewenste druk? Met de compacte en draagbare Coolado-pomp heb je altijd je elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Krijg deze oplaadbare pomp GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Wat zoek jij in een hogedrukreiniger? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot (zie foto) ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!

LVT-tegels zitten qua look het dichtst in de buurt van laminaat of parket, en ze zijn beschikbaar in een waaier aan vormen, kleuren en motieven. We bespreken nog enkele andere eigenschappen die een rol kunnen spelen bij de keuze van je vloer en sommen de voor- en nadelen op.

Plaats je (achteraf) elektriciteit (bij) in opbouw? Wil je bestaande kabels gewoon wegwerken? Dan kan je dat makkelijk doen met kabelgoten. De stopcontacten, schakelaars en dergelijke zijn er netjes mee weggewerkt.

STELLING VAN DE WEEK
De bouwstofzuiger komt van pas bij het ruimen van vuiligheid tijdens de ruwbouwfase of je renovatiewerken, maar evengoed in het atelier of bij alledaagse klussen. Heb jij er een staan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.