Online magazines

22 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe co-vergiftiging voorkomen
Hoge gasprijzen dwingen mensen richting alternatieven voor woningverwarming, maar daarin schuilt vaak een risico op CO-vergiftiging. In deze nieuwsbrief lees je hoe je CO-vergiftiging kan voorkomen.

BRICO Tip van de week: verfroller zonder pluisjes
CO is onzichtbaar en geurloos, en eist elk verwarmingsseizoen wel een aantal levens en een veelvoud aan ziekenhuisopnames. Meestal is de oorzaak onveilig verwarmen. Lees hier wat de aandachtspunten zijn en hoe je een CO-vergiftiging kan vermijden.
Wil je zonder moeite banden en ballen elektrisch pompen tot de gewenste druk? Met de compacte en draagbare Coolado-pomp heb je altijd je elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Krijg deze oplaadbare pomp GRATIS bij een Dobbit-abonnement!
Dankzij het zelfbouwpakket van Easyroof kan je je plat dak zelf bedekken! Het EPDM wordt uit één stuk op maat van je dak geleverd en is makkelijk zelf te plaatsen. Ook wie geen ervaren klusser is kan ermee weg dankzij de nauwkeurige begeleiding.
Zit je met afbraakwerken in het vooruitzicht en weet je niet waar beginnen? Wil je een muur slopen, maar weet je niet of die dragend is? Weet je niet wat je aan moet met je bouwafval? We geven een aantal handige tips mee in dit artikel.
Wat zoek jij in een hogedrukreiniger? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot (zie foto) ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Ieder huis heeft wel ergens een barst in de muur of een schroefgat dat niet is weggewerkt. Nochtans houdt het wegwerken van zulke zaken niet veel in. Wel moet je de juiste producten gebruiken om het gat te vullen. In dit artikel geven we een overzicht per materiaalsoort.
STELLING VAN DE WEEK
De bouwstofzuiger komt van pas bij het ruimen van vuiligheid tijdens de ruwbouwfase of je renovatiewerken, maar evengoed in het atelier of bij alledaagse klussen. Heb jij er een staan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.