Online magazines

19 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je muren glad maken
Soms volstaat het om enkele gaatjes of barsten te vullen, maar zit je met meerdere oneffenheden? Dan pak je beter de volledige muur aan met een plamuur. Lees in deze nieuwsbrief hoe je ermee te werk gaat.

BRICO Tip van de week: water- of solventgedragen verflaag?
Voor je begint met schilderen, wil je uiteraard perfect glad afgewerkte muren. Soms volstaat het om enkele gaatjes of barsten te vullen, maar zit je met meerdere oneffenheden? Of wil je bijvoorbeeld een tegelwand vlak maken? Dan pak je beter de volledige muur aan. Lees hier hoe.

Deze houtgids is onmisbaar voor elke bouwer, verbouwer en houtbewerker! In dit boek brengen we 48 houtsoorten tot leven met illustraties en een complete  beschrijving. Krijg dit boek over 48 houtsoorten nu GRATIS cadeau bij een Dobbit-abonnement.

Een klusproject voor de boeg en je wil een goed resultaat? Nauwkeurig meten is de boodschap, en uiteraard wil je ook de maten correct overbrengen. Als doe-het-zelver heb je dus het best een breed arsenaal aan meetinstrumenten en aftekengereedschap bij de hand.
Heb jij reeds een hogedrukreiniger?Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot ter waarde van 59 EUR (zie foto)! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Om je woning proper te houden, is een stofzuiger onmisbaar. Maar hoe kies je het gepaste toestel voor jouw woning? Of ben je beter af met een centraal stofzuigsysteem? En welk model kies je voor je klusatelier?
STELLING VAN DE WEEK
Met een infraroodspiegel maak je makkelijk komaf met condens en een aangedampte spiegel. Heb jij er een in je badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.