Online magazines

15 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

In de badkamer wil je, zeker 's ochtends, ook dat het aangenaam warm is. Daarom is een radiator in deze ruimte onmisbaar. Tegenwoordig zijn er heel wat designmodellen beschikbaar. Daarnaast is vloerverwarming of infraroodverwarming ook een optie.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg ons boek over 48 houtsoorten GRATIS cadeau!
Netbeheerder Fluvius geeft een premie van € 6 per m² op de aankoop van isolatiematerialen voor iedereen die tussen nu en 30 april 2023 zijn dak of zoldervloer zelf wil isoleren. Maar hoe doe je dat nu weer precies? Lees het in dit artikel.
Wat zoek jij in een hogedrukreiniger? Beantwoord deze 4 vragen in 1 minuut en WIN een mobiele acculedspot (foto) ter waarde van 59 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Je hebt de ondergrond voorbereid, afgetapet en je hebt de gewenste verf bij de hand. Dat is al heel wat, maar je gebruikt niet gelijk welke borstel of roller. Om een goed resultaat te bekomen moet je die ook afstemmen op je ondergrond en het soort verf. Hoe maak je de keuze?
STELLING VAN DE WEEK
Met een infraroodspiegel maak je makkelijk komaf met condens en een aangedampte spiegel. Heb jij er een in je badkamer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.