Online magazines

12 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

In tegenstelling tot radiatoren of vloerverwarming gaan infraroodpanelen niet de volledige ruimte, maar rechtstreeks de personen en objecten erin verwarmen. Met andere woorden: je zal het snel warm hebben. Lees hier hoe dat allemaal werkt.

Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze super kruislijnlaser van Laserliner er GRATIS bij!
De keuze voor de geschikte vloerafwerking is niet altijd simpel, want liefst is die zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk mogelijk. Combineer dit met een natuurlijke uitstraling en dan is een waterbestendig laminaat een goeie optie!
We spenderen dagelijks heel wat tijd in onze badkamer. Dus is het ook belangrijk dat die ruimte niet alleen helemaal functioneel is, maar ook dat het er aangenaam vertoeven is, én dat alles comfortabel is. In dit artikel overlopen we wat je allemaal nodig hebt om een badkamer volledig in te richten.
Hoe ziet jouw keuken eruit? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Voor lampen of verlichtingsarmaturen ga je al snel de winkel binnenstappen. Maar waarom niet zelf eens een leuke armatuur maken voor in je woonkamer of bureau? We geven enkele leuke ideetjes ter inspiratie.
STELLING VAN DE WEEK
Je wil te allen tijde vermijden dat er wordt ingebroken in je woning. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een alarmsysteem, al dan niet met camera, te plaatsen om inbrekers te weren. Heb jij er een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.