Online magazines

08 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Woningverwarming is doorgaans de grootste slokop van je energiefactuur. Het is deze winter dus bijzonder belangrijk om daar wat te kunnen besparen. Voor wie het budget niet heeft om aan grote investeringen te doen, zijn er minder ingrijpende zaken die je zelf kan doen.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg deze super kruislijnlaser van Laserliner er GRATIS bij!
Schuif je de vervanging van je oude verwarmingsketel op de lange baan omdat het financieel niet goed uitkomt? Toch is je oude ketel vervangen door een nieuw, energiezuinig exemplaar de juiste keuze: zowel voor je portemonnee als voor de planeet.
Nu het najaar aanbreekt, wordt het tijd om, hoe jammer dat ook is, je zwembad en/of je opblaasbare spa terug op te bergen. De klus kan je helemaal alleen opknappen en is in een korte tijd geklaard! Je hebt er geen extra materialen voor nodig.
Je wil te allen tijde vermijden dat er wordt ingebroken in je woning. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een alarmsysteem, al dan niet met camera, te plaatsen om inbrekers te weren. Ontdek hier wat dat zoal inhoudt.
Hoe ziet jouw keuken eruit? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Wie kiest voor een plat dak, moet daar meteen ook dakbedekking voor selecteren. In dit artikel overlopen we drie verschillende types, waarbij we inzoomen op EPDM. Daarnaast stippen we ook even de mogelijkheid van een groendak aan.
Heb je een plek nodig om je tuinmateriaal in op te bergen, maar er is geen plaats of budget voor een uit de kluiten gewassen tuinhuis? Dan kan je ook kiezen voor een houten tuinberging of tuinkast.Als extra afwerking kan je je tuinkast nog uitrusten met een groendak.
STELLING VAN DE WEEK
Je kan, samen met de buren, gemakkelijk een oogje in het zeil houden tegen inbrekers. Een alarmsysteem met sensoren en eventuele camera's biedt echter meer zekerheid. Zou jij er een laten installeren thuis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.