Online magazines

05 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

de juiste tegel voor de juiste toepassing
Het materiaal van je tegels is één ding en bepaalt op zich veel. Bij de zoektocht naar de perfecte tegel voor je af te werken ruimte, moet je ook met enkele andere zaken rekening houden. We geven in deze nieuwsbrief een overzicht.

BRICO Tip van de week: makkelijk gelijke stukken zagen
Of het nu voor een vloer, een wand of een spatwand is, tegels bieden een interessante decoratieve oplossing als afwerking. Ze kunnen een ruimte tot op een ander niveau tillen. Lees hier hoe je de perfecte tegel kiest voor jouw ruimte.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en geniet van 20% extra korting!
Wie zelf bouwt of renoveert, komt niet aan boren, schroeven en pluggen onderuit. Uiteraard wil je een bevestigingssysteem waarop je kan vertrouwen. Daar komt het DuoLine-gamma van fischer in de picture! Nieuw daarin is de DuoXpand, een constructieplug met uitstekende resultaten in alle ondergronden.

In de keuken dienen de meest uiteenlopende spullen een plek te krijgen: etenswaren, potten en pannen, bestek, poetsproducten, noem maar op. Er zijn heel wat zaken die je in elkaar kan knutselen waarmee je zelf de ruimte in je kasten optimaal kan benutten.

Van plan om zelf je elektriciteit te plaatsen, zonnepanelen te installeren, of overweeg je een thuisbatterij? Mis dan deze Dobbit niet!
Lassen, ofte het aan elkaar smelten van twee metalen onderdelen, is zeker niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn lasposten toegankelijker dan je denkt. We overlopen wat er bestaat en hoe je ermee aan de slag gaat.
STELLING VAN DE WEEK
Boren of zagen in hout zorgt voor veel lawaai. Als je dat vaak doet zonder gehoorbescherming, kan dat je op lange termijn zuur opbreken. Door de blootstelling aan lawaai ga je niet alleen minder horen, ook oorsuizingen treden op na verloop van tijd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.