Online magazines

01 oktober 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

speksteenkachel of finoven?
Speksteenkachels en finovens werken anders dan de doorsnee haard of kachel. Hoe dat precies in mekaar zit, of alles wel ecologisch is, wat de verschillen tussen beide types zijn en hoe je ze in huis haalt, lees je in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: makkelijk gelijke stukken zagen
Door de stijgende energieprijzen zoeken steeds meer mensen hun heil in de vertrouwde houtkachel. In dat segment vormen speksteenkachels en finovens een interessante optie. Hoe ze werken, of alles wel ecologisch is en wat de verschillen tussen beide types zijn, lees je hier.
Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en geniet van 20% extra korting!
Verlichting in huis wordt vaak behandeld als een bijgedachte, maar vergis je niet: het is een van de belangrijkste sfeermakers in je woning. Met slimme verlichting geef je daar nog een extra dimensie aan. Connect.Z biedt slimme verlichting voor de juiste sfeer in huis.
Voor je je badkamerwanden bekleedt, werk je die – niet enkel rond het bad of de douche – volledig af met waterdichte panelen. Meestal gaat het om waterdichte gipskartonplaten. Lees hier hoe je dat aanpakt.
Een plat dak bestaat uit verschillende onderdelen die doordacht aangepakt moeten worden: de dragende structuur, een dampscherm, de isolatie en een dakbedekking. Hoe de volgorde in mekaar kan zitten en hoe je elke fase aanpakt, bespreken we in dit artikel.
Van plan om zelf je elektriciteit te plaatsen, zonnepanelen te installeren, of overweeg je een thuisbatterij? Mis dan deze Dobbit niet!
Afdichten in een woonkamer waar je nog moet schilderen doe je met een andere kit dan afdichten in een badkamer langs de douche of het bad. Buiten werk je dan weer met een aangepast product dat verschillende weersomstandigheden kan doorstaan. Lees hier meer.
STELLING VAN DE WEEK
Boren of zagen in hout zorgt voor veel lawaai. Als je dat vaak doet zonder gehoorbescherming, kan dat je op lange termijn zuur opbreken. Door de blootstelling aan lawaai ga je niet alleen minder horen, ook oorsuizingen treden op na verloop van tijd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.