Online magazines

28 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

pellets en hout opslaan
Ben je van plan om deze winter te verwarmen met pellets of hout? Door je brandstof in optimale conditie te bewaren, beperk je de uitstoot en zorg je ervoor dat je toestel beter rendeert. Meer in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hardnekkige tape verwijderen
Ben je van plan om deze winter te verwarmen met pellets of hout? Door je brandstof in optimale conditie te bewaren, beperk je de uitstoot en zorg je ervoor dat je toestel – pelletketel, kachel of haard – beter rendeert. Lees hier waarmee je rekening moet houden.
Met deze handige accu-ledspot kan je overal aan de slag! Door de klemrichting kun je de spot overal bevestigen en dankzij het kogelgewricht kan de werkspot optimaal worden uitgelijnd voor elke werktoepassing!
Hoe ziet jouw (toekomstige) keuken eruit? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Een draadstang kort je vlug af met je ijzerzaag, of je gaat even aan de slag met de haakse slijper, maar de afmeting van de haakse slijper laat niet altijd toe om een oude leiding af te korten zonder de muurtegels te beschadigen. Een simpele ijzerzaag of multitool klaren die klus beter. Er zijn dus heel wat mogelijkheden.
Kan je badkamer wel een renovatie gebruiken, maar is er geen groot budget voorhanden om opnieuw te betegelen of een nieuwe badkamer te steken? Roger geeft je een paar tips om met een aantal kleine ingrepen je badkamer op te frissen.

Primers: de een ziet het als een wondermiddel om op alle ondergronden te kunnen verven, de ander denkt dat het om overbodige kosten gaat die geen verschil opleveren. Om feit van fictie te onderscheiden, leggen we in dit artikel de functie van primers uit. 

STELLING VAN DE WEEK
Stof en rondvliegende deeltjes tijdens het boren, zagen of schuren kunnen je ogen irriteren of permanent beschadigen. Dan is het beter om een veiligheidsbril te dragen tijdens het werken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.