Online magazines

24 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Wil je dat je verwarmingssysteem een goed rendement blijft halen, dan is periodiek onderhoud nodig. Hoe vaak dat precies moet gebeuren, is afhankelijk van de installatie. Daarnaast zijn, naast je ketel, ook je haard of kachel en je radiatoren aan onderhoud toe.
Met deze handige accu-ledspot kan je overal aan de slag! Door de klemrichting kun je de spot overal bevestigen en dankzij het kogelgewricht kan de werkspot optimaal worden uitgelijnd voor elke werktoepassing!
Wil je zelf een plat dak bedekken met EPDM? Dan komt daar wel wat materiaal en gereedschap bij kijken.  Alvorens je weet hoeveel EPDM en/of isolatie je nodig hebt, moet je het nodige opmeten. We verduidelijken hoe je te werk gaat.
Net voor de herfst is het uitgelezen moment om eens je dakgoten te onderwerpen aan een inspectie en een schoonmaak. Zit je ergens met een lek? Dan kan je dat op verschillende manieren oplossen. Lees er hier meer over.
Hoe ziet jouw keuken eruit? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter waarde van 109 EUR! Deze vragen vergen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Zou jij de vloer van jouw garage afwerken of renoveren? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij onze EgalMAX en EgalCOLOR-producten! Dankzij de handige materiaallijst, tips en technieken word je een echte pro!
De meesten onder ons hebben een wasmachine staan in huis en weten hoe die te gebruiken. Om je was efficiƫnt te drogen, kan je dan een beroep doen op een droogkast. We overlopen waarop je moet letten bij de aanschaf van zo'n toestel en hoe je die gebruikt en onderhoudt.
STELLING VAN DE WEEK
Stof en rondvliegende deeltjes tijdens het boren, zagen of schuren kunnen je ogen irriteren of permanent beschadigen. Dan is het beter om een veiligheidsbril te dragen tijdens het werken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.