Online magazines

21 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

beperk je warmteverliezen
Tocht in huis is onaangenaam. Negeer dat probleem niet door louter de verwarming hoger te zetten, want waar tocht binnenkomt, gaat warmte naar buiten. We lijsten in deze nieuwsbrief enkele praktische tips op om warmteverliezen te beperken.

BRICO Tip van de week: tegelvoegen opfrissen
Oude en deels gerenoveerde woningen hebben vaak nog te kampen met luchtlekken waarlangs tocht naar binnen kan en warmte naar buiten. Je krijgt daarmee enkel een hogere energiefactuur zonder meer warmte te creëren. We lijsten enkele praktische tips om warmteverliezen te beperken.
Pomp voortaan zonder moeite banden en ballen elektrisch op tot de gewenste druk! Met deze compacte en draagbare luchtpomp op accu heb je altijd een elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Zit je met een fikse verbouwing in het vooruitzicht? Kom op zondag 25 september langs bij Sack Zelfbouw voor de Renovatiezondag, waar het bedrijf, samen met een hele reeks partners, hét inspiratiemoment voor je verbouwing organiseert. Daarnaast is er ook animatie voor de allerkleinsten én een foodtruckfestival!
Wie een badkamer inricht of renoveert, kiest er bijna altijd voor om een douche te plaatsen. De juiste douche kiezen, hangt af van de beschikbare ruimte en je persoonlijke voorkeur. We helpen je op weg bij de keuze én de plaatsing.
Snoeien doe je niet onbezonnen. Je pakt niet gelijk welke plant gelijk wanneer aan met gelijk welk gereedschap. In dit artikel scheppen we duidelijkheid. Wanneer pak je welke soort plant het best aan? Welke snoeigereedschappen zijn er zoal en wat heb je nodig? Hoe ga je precies te werk? Je leest het hier.
Voor zowat elk type handgereedschap bestaat er een elektrische variant – op netstroom of accu – die krachtiger en minder belastend is in gebruik. Logisch ook dat we die en masse in huis halen. Dergelijke tools moeten ook met de nodige voorzichtigheid behandeld en onderhouden worden.
STELLING VAN DE WEEK
Boren, zagen, schuren – het zijn klussen waar veel stof bij komt kijken. Dan is het beter om een mondmasker te dragen tijdens het werken. Vele houtsoorten kunnen immers kortademigheid veroorzaken wanneer ze gezaagd worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.