Online magazines

17 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe besparen op je verwarming
Woningverwarming is doorgaans de grootste slokop van je energiefactuur, zeker met de huidige gasprijzen. We geven in deze nieuwsbrief tips en tricks mee over hoe je zelf – mits wat kleine ingrepen – kan besparen.

BRICO Tip van de week: tegelvoegen opfrissen
Woningverwarming is doorgaans de grootste slokop van je energiefactuur. Het is nu meer dan ooit belangrijk om daar wat te kunnen besparen. Voor wie het budget niet heeft voor grote renovatiewerken, zijn er verschillende minder ingrijpende zaken die je zelf kan doen.
Pomp je voortaan zonder moeite banden en ballen elektrisch op tot de gewenste druk? Met deze compacte en draagbare luchtcompressor op accu heb je altijd een elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Een goeie snoeibeurt kan het groen in je tuin een echte boost geven. Een belangrijke vereiste om die opdracht te doen slagen, is dan wel dat je snoeigereedschap in topvorm is! Ongeacht of het om een grondige schoonmaakbeurt gaat of om slijpen en smeren, je kan dit gerust zelf aanpakken.
Steeds meer toestellen werken met oplaadbare accu's of batterijen. Maar wat is de beste manier om ze op te laden? Hoe verleng je de levensduur van een batterij of accu? Ontdek het in deze video.
Waarvoor het hout moet dienen, bepaalt grotendeels welke varianten je kan gebruiken. Afhankelijk van het gekozen type, moet je het dan nog beschermen of onderhouden op de juiste manier. We geven een overzicht van de meest courante soorten.
STELLING VAN DE WEEK
Boren, zagen, schuren – het zijn klussen waar veel stof bij komt kijken. Dan is het beter om een mondmasker te dragen tijdens het werken. Vele houtsoorten kunnen immers kortademigheid veroorzaken wanneer ze gezaagd worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.