Online magazines

14 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

je schoorsteen laten vegen
Een vuile of lekkende schoorsteen of een slecht onderhouden afvoerkanaal kan slechte, zelfs fatale gevolgen hebben voor je woning en jezelf. In deze nieuwsbrief leggen we uit hoe je je schoorsteen of afvoerkanaal in topvorm houdt.

BRICO Tip van de week: snel lijm verdelen
Veel woningbranden zijn het gevolg van een slecht onderhouden schoorsteen of afvoerkanaal. De schoorsteen laten vegen voorkomt dat probleem én zorgt ook voor een beter presterende verwarming. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.
Krijg 8 weken digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's voor maar 8 euro. Profiteer nu van het Dobbit kennismakingsaanbod!
Het is soms geen cadeau om te tegelen. Dankzij een draai- of spiesysteem heb je een nivelleersysteem in handen om steeds vlot in het vlak te tegelen. Lees hier hoe je te werk gaat.
Zit je met een fikse verbouwing waarbij je moet chappen of je vloer isoleren? Dan is het handig om te weten uit welke lagen een vloer is opgebouwd en welke volgorde die lagen volgen. Ook al heb je maar een nieuwe vloerafwerking te leggen, is het altijd interessant om eens te weten wat er allemaal onder ligt.
Wanneer je gezellig op je terras aan het genieten bent, mag een koude bries geen roet in het eten gooien. 's Avonds wanneer het afkoelt, of in de herfst en winter tout court, vormt terrasverwarming dé oplossing, en die bestaat tegenwoordig in allerlei vormen.
STELLING VAN DE WEEK
Boren, zagen, schroeven ... Het gebeurt allemaal meer elektrisch. Je hebt dergelijke toestellen met een snoer of met een accu. Voor beide valt wel wat te zeggen: met een accu heb je meer bewegingsvrijheid, met een toestel op snoer heb je constante power.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.