Online magazines

10 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe verwarmen op pellets
Door de energiecrisis gingen mensen massaal op zoek naar alternatieve manieren om hun woning te verwarmen. De vraag naar houtpellets kende daardoor een serieuze piek. Lees in deze nieuwsbrief wat pelletverbranding inhoudt.

BRICO Tip van de week: snel lijm verdelen
Pellets zijn de laatste tijd een populair alternatief gebleken voor zowel cv als bijverwarming. Maar wat houdt de installatie van een pelletkachel of een pelletketel in? Hoe herken je kwaliteitsvolle pellets? En hoe sla je ze op? Je leest er meer over in dit artikel.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Je kelder ligt deels of volledig onder de grond en is daardoor de meest vochtige ruimte in huis. Het spreekt dan ook voor zich dat deze ruimte heel gevoelig is voor vochtproblemen. Maar hoe kan je die oplossen? Op die vragen geven we je graag een duidelijk antwoord.
Je kent het wel: je bent bezig met verbouwen en plots zit je met een vraag waardoor je niet verder kan. Als zelfbouwer kan je immers niet alles weten ... Dobbit bundelt daarom speciaal voor jou veelgestelde vragen over het leggen van elektrische leidingen.
Moet je de vloer van jouw garage afwerken of renoveren? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij onze EgalMAX- en EgalCOLOR-producten! Dankzij de tips, materiallijsten en technieken word je een echte pro!
Je wil je vloer aanpakken, maar weet niet of het ├╝berhaupt wel mogelijk is om op je ondergrond een perfect vlakke nieuwe vloerbedekking te plaatsen? Dan biedt egaliseren altijd een oplossing. Maar wat is dat precies? Hoe doe je het? Wat heb je allemaal nodig? Je leest het hier.
STELLING VAN DE WEEK
Boren, zagen, schroeven ... Het gebeurt allemaal meer elektrisch. Je hebt dergelijke toestellen met een snoer of met een accu. Voor beide valt wel wat te zeggen: met een accu heb je meer bewegingsvrijheid, met een toestel op snoer heb je constante power.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.