Online magazines

03 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
zonnepanelen: waarop letten?
Met energieprijzen die de pan uit swingen, is de stap naar zonnepanelen snel gezet. Wie zonnepanelen plaatst, informeert zich het best zo volledig mogelijk. Daarom bundelen we in deze nieuwsbrief de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

BRICO Tip van de week: makkelijk vormen uitzagen
Wie het slim aanpakt en zijn verbruik goed spreidt over de dag, kan met zonnepanelen een flinke duit uitsparen. Maar hoeveel zonnepanelen moet je plaatsen voor het beste rendement? Wat is de terugverdientijd? Hoe zit dat nu met die subsidies en die terugdraaiende teller?
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten bij het zagen, verlijmen en veel meer! Krijg nu GRATIS een set van 3 lijmklemmen bij een Dobbit-abonnement!
Verlichting in huis wordt vaak behandeld als een bijgedachte, maar vergis je niet: het is een van de belangrijkste sfeermakers in je woning. Met slimme verlichting geef je daar nog een extra dimensie aan. Connect.Z biedt slimme verlichting voor de juiste sfeer in huis.
Moet je een plafond op houten balken bevestigen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Je vindt er ook een lijst terug met alle nodige materialen, tips en technieken om een echte pro te worden!
Een natuurlijk vakantiegevoel in eigen tuin, ook om tijdens drukke dagen even te pauzeren, te genieten en weg te dromen, werkt rustgevend en inspirerend. Reden genoeg om prioriteit te maken om de tuin om te toveren in een droomplek en het uitgebreid assortiment bij CŒUR DU SUD te ontdekken.
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dobbit helpt je op weg bij de juiste keuze en geeft een heleboel tips en tricks mee om zowel de plaatsing als het onderhoud tot een goed einde te brengen.
Met zonnepanelen wek je veel elektriciteit op, maar verbruik je er slechts een fractie van. Met een thuisbatterij sla je stroom op en kan je het percentage van je eigen verbruik verhogen. Waarom zou je het overwegen? En waarop moet je letten als je een thuisbatterij laat installeren in je woning?
STELLING VAN DE WEEK
Werkstukken maken, gereedschap opbergen ... een atelier biedt heel wat gemak voor wie vaak karweien uitvoert in en rond het huis. Heb jij een klusatelier?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.