Online magazines

07 september 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

elektriciteit besparen in huis
De energieprijzen schieten tegenwoordig de hoogte in en het einde van die crisis lijkt nog niet in zicht. Maar dat wil niet zeggen dat je bij de pakken moet blijven neerzitten. Er zijn heel wat zaken die je kan doen in en rond je woning om energiekosten te drukken. Lees meer in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: makkelijk vormen uitzagen
Isoleren, zonnepanelen installeren, een thuisbatterij aanschaffen ... zijn zaken die al heel wat verschil kunnen maken. Maar voor wie die grote kosten niet meteen aankan, zijn er ook minder ingrijpende tips die je kan toepassen, want alle beetjes helpen.
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten bij het zagen, verlijmen en veel meer! Krijg nu GRATIS een set van 3 lijmklemmen bij een Dobbit-abonnement!
Ben je van plan om je vloer te vernieuwen? Dan vormt een visgraatlaminaatvloer een niet alleen praktische, maar ook luxueus ogende oplossing. Bekijk in de video hoe je de plaatsing van a tot z kan uitvoeren.
Je gebruikt niet eender welke boor of slijpschijf voor stenen of beton. De oplossing? Diamantgereedschap met als specifiek doel het doorboren of doorsnijden van hardere materialen. Maar hoe werk je ermee? Lees er hier meer over.
Zonder onderhoud zal "echte" houten gevelbekleding snel zijn schoonheid verliezen onder invloed van regen en uv-stralen. Geconfronteerd met deze moeilijkheden is de metalen gevelbekleding met imitatiehout van Joris Ide een praktisch en economisch alternatief geworden.
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dobbit helpt je op weg bij de juiste keuze en geeft een heleboel tips en tricks mee om zowel de plaatsing als het onderhoud tot een goed einde te brengen.
Jean brengt een bezoek aan een tuin waar geƫxperimenteerd wordt met een opvallende plantenkeuze en recuperatie van materialen. Ook een bijzondere collectie varens springt in het oog! Kijk mee en laat je inspireren.
STELLING VAN DE WEEK
Werkstukken maken, gereedschap opbergen ... een atelier biedt heel wat gemak voor wie vaak karweien uitvoert in en rond het huis. Heb jij een klusatelier?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.