Online magazines

31 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe water besparen in je woning
Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaarder. Dus moeten we er zuinig mee omspringen. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. In deze nieuwsbrief geven we je tal van tips en tricks mee.

BRICO Tip van de week: barst in kastdeur wegwerken

Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaarder. Dus moeten we er zuinig mee omspringen. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Dankzij enkele kleine ingrepen kan je al heel wat doen.
Een overzicht van de 48 belangrijkste houtsoorten en een verzameling van 14 grote en kleine creatieve klussen, zijn een onmisbare inspiratiebron om thuis zelf aan de slag te gaan.
Ontvang dit duo nu tijdelijk gratis bij een Dobbit-abonnement.
Heb je een klus voor de boeg waarvoor je nog niet het geschikte gereedschap hebt? De Parkside-apparaten van Lidl helpen je bij iedere klus. Of je nu binnen of buiten aan het werken bent, Parkside biedt kwalitatief werkgereedschap voor professionals en hobbyklussers.
Kelders worden uiteraard het best van in het begin waterdicht gemaakt. Zit je toch met vochtproblemen? Dan kan je dat op vele manieren verhelpen. We overlopen in dit artikel hoe je een kelder kiest en hoe je te werk gaat bij vochtproblemen.
Met een retrokastje en een opzetlavabo maken we een badkamermeubel. Stijlvol recycleren heet dat. Maar hoe plaats je nu zo'n opzetwaskom en zo'n kraan? En hoe sluit je de sifon correct aan?
STELLING VAN DE WEEK
Wie zelf zijn elektriciteit legt, zal meestal ook zelf zijn zekeringkast plaatsen. Hoewel velen ervoor kiezen om een voorbekabelde kast aan te schaffen, kan je die voorbekabeling ook zelf doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.