Online magazines

27 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Kale plekken in het gazon? Veel mos tussen het gras? Na aanhoudende droogte kan het zijn dat je grasmat her en der beschadigd is. Om die weer in topvorm te krijgen, is een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt aangewezen. We overlopen wat daarbij komt kijken.
Een overzicht van de 48 belangrijkste houtsoorten en een verzameling van 14 grote en kleine creatieve klussen, zijn een onmisbare inspiratiebron om thuis zelf aan de slag te gaan.
Ontvang dit duo nu tijdelijk gratis bij een Dobbit-abonnement.
Geen badkamer zonder scheidingswand, want scheidingswanden brengen structuur in een ruimte. Als onderdeel van de douche, als afscheiding van het toilet of in combinatie met een wastafel – met Qboard® ontstaan scheidingswanden in een handomdraai.
Er zijn een aantal sanitaire onderhoudsklussen die je makkelijk zelf kan doen. Het is bijvoorbeeld aangewezen om meermaals per jaar eens je waterkranen te inspecteren. Een verstopte afvoer of een doorlopend toilet kan je ook makkelijk zelf herstellen. Hoe? Dat lees je hier.
Kamerplanten die verschrompelen als je er nog maar naar kijkt, het is een – lichtelijk overdreven – frustratie die je misschien wel bekend in de oren klinkt. Om ze gezond te houden, moet je ze eerst en vooral op de juiste plaats zetten. We overlopen het in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Wie zelf zijn elektriciteit legt, zal meestal ook zelf zijn zekeringkast plaatsen. Hoewel velen ervoor kiezen om een voorbekabelde kast aan te schaffen, kan je die voorbekabeling ook zelf doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.