Online magazines

24 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

welk plaatmateriaal heb je nodig?
Als je met hout werkt, heb je twee keuzes: massief of plaatmateriaal. Massief hout komt rechtstreeks van de boom, plaatmateriaal wordt dan weer samengesteld door de mens. Daarin bestaan er echter nog verschillende soorten. In deze nieuwsbrief lijsten we ze voor je op.

BRICO Tip van de week: poetsen met panties
Als je met hout werkt, heb je twee keuzes: massief of plaatmateriaal. Massief hout komt rechtstreeks van de boom, plaatmateriaal wordt dan weer samengesteld door de mens. Daarin bestaan er echter nog verschillende soorten. In dit artikel lijsten we ze voor je op.
Bevestig schroeven, bouten en moeren voortaan stevig en snel met onze 2 handige gereedschapssets.
Krijg GRATIS een steeksleutelset EN een schroevendraaier- en bitset bij een Dobbit-abonnement!
Heb jij reeds een elektrisch plan opgemaakt? Laat het ons weten en maak kans op een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 699 EUR. Iedereen maakt kans. Deze 5 vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in!
Tapijt als vloerbekleding is door de jaren heen in het verdomhoekje beland. Er zijn echter genoeg redenen om het te overwegen in een slaap- of woonkamer. We bespreken het aanbod en de voordelen, de werkwijze bij installatie en leggen uit hoe je het onderhoud aanpakt.
Je bezoek aan het kleinste kamertje kan tegenwoordig nog comfortabeler dankzij de technologische snufjes van een douchetoilet. Laat je niet afschrikken door de installatie, die kan je namelijk gemakkelijk zelf doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.