Online magazines

20 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je plafond renoveren
Een plafond renoveren hoeft geen zware of ingrijpende klus te zijn. Als je geen nieuwe plafondstructuur hoeft te bouwen en dus rechtstreeks tegen je bestaande plafond kunt werken, heb je de optie om te schilderen of te behangen. Lees in deze nieuwsbrief hoe je te werk gaat.

BRICO Tip van de week: poetsen met panties
We geven mee hoe je een plafond degelijk voorbereidt, schildert en behangt. Maar wat als je een plafond helemaal opnieuw moet opbouwen? Ook daarmee weten we raad.
Bevestig schroeven, bouten en moeren voortaan stevig en snel met onze 2 handige gereedschapssets.
Krijg GRATIS een steeksleutelset EN een schroevendraaier- en bitset bij een Dobbit-abonnement!
Heb jij reeds een elektrisch plan opgemaakt? Laat het ons weten en maak kans op een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 699 EUR. Iedereen maakt kans. Deze 5 vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in!
Gipskartonplaten bestaan uit een kern van onbrandbaar gips en zijn langs beide zijden bekleed met sterk karton/ De maten van de platen zijn belangrijk, net als de kanttypes, maar in welke ruimte je ze zal gebruiken, is minstens even doorslaggevend. Er bestaan daarom verschillende soorten gipskarton.
Zou jij een plafond op houten balken bevestigen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Ontdek voor deze klus ook een lijst van materialen, tips en technieken om een echte pro te worden!

Of je nu een professionele hovenier bent of een tuinliefhebber die niet vies is van groene vingers: WD-40® Smart Straw® gaat jou helpen bij het onderhouden van alles in en om je tuin. Van het beschermen van je gereedschap tot het repareren van je tuinpoort en nog veel meer … Jij bent jouw buitenplek de baas!

Spanplafonds maken het mogelijk om heel snel een hoge afwerkingsgraad te realiseren. Bovendien staan ze bekend als onderhoudsvrij, flexibel en veelzijdig. Toch bestaan er nog heel wat misvattingen en vooroordelen. We zetten de specificaties en de voor- en nadelen op een rijtje.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.