Online magazines

17 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

kies je een carport of een garage?
Wie zijn auto liever beschut parkeert dan langs de straat of op de oprit, kiest voor een carport of een garage. Niet iedereen heeft plaats of budget voor beide en moet dus een keuze maken. We helpen je in deze nieuwsbrief op weg.

BRICO Tip van de week: nagelen zonder splijten

Wie zijn auto liever beschut parkeert dan langs de straat of op de oprit, kiest voor een carport of een garage. Sommige mensen kunnen beide laten plaatsen, maar niet iedereen heeft daar plaats of budget voor en moet dus een keuze maken. Maar hoe maak je die keuze?
Maak voortaan perfect ronde gaten van diverse diameters met onze praktische gatenzaagset. Nog geen toestel op accu? Dan komt ook een verlengkabel zeker van pas. Krijg nu GRATIS een gatenzaagset en verlengkabel bij een Dobbit-abonnement!
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van uw tijd in.
Onvetters, verdunners, verwijderaars ... Dergelijke producten gebruik je niet zomaar, en er zijn er heel wat op de markt. We overlopen de meest courante, en geven mee hoe je ze veilig hanteert.
Het vakblad Decoratie gaat op zoek naar de beste schilders/decorateurs van België en beloont hun vakmanschap met een award. Heb je recent gewerkt met een vakman voor schilder- of decoratiewerken aan jouw woning? Zet het resultaat in de kijker.
Een bad wordt in tijden van inloopdouches vaak wat stiefmoederlijk behandeld, maar geef toe: zalig wegzakken in een heet sopje met rijkelijk veel schuim, daar kan weinig aan tippen. Lees hier meer over de soorten baden én hoe je er zelf een plaatst.
STELLING VAN DE WEEK
Wil je graag dat je huis op de juiste manier verlicht is en dat je makkelijk de juiste sfeer kan creëren, dan stel je het best een lichtplan op. Zo'n lichtplan is onlosmakelijk verbonden met de algemene inrichting van een kamer. Stel jij zelf een lichtplan op?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.