Online magazines

13 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Bij een renovatie zijn vaak valse wanden nodig voor een waaier aan redenen. In dit artikel bekijken we daarom nog eens een overzicht van de meest gebruikte technieken en de belangrijkste tips, zodat je er ook zelf mee aan de slag kan.
Maak voortaan perfect ronde gaten van diverse diameters met onze praktische gatenzaagset. Nog geen toestel op accu? Dan komt ook een verlengkabel zeker van pas. Krijg nu GRATIS een gatenzaagset en verlengkabel bij een Dobbit-abonnement!
Het vakblad Decoratie gaat op zoek naar de beste schilders/decorateurs van België en beloont hun vakmanschap met een award. Heb je recent gewerkt met een vakman voor schilder- of decoratiewerken aan jouw woning? Zet het resultaat in de kijker.
Voor een particulier die het aandurft zelf zijn ramen te plaatsen, is het vaak nadenken over hoe je de raampartijen op de werf krijgt en ze er manoeuvreert. Grote stukken zorgen vaak voor wat meer stress, maar Raamwinkel heeft hier gelukkig verschillende oplossingen voor.
Geen werkbank zo gemakkelijk als enkele geschaafde balken op een stel stevige schragen. Deze schragen in elkaar steken vergt niet veel werk, en het is budgetvriendelijk. We geven twee manieren mee om zelf schragen te maken.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van uw tijd in.
Een omheining biedt dan wel privacy en veiligheid in je tuin, je moet er echter ook nog binnen en buiten geraken, en dan is een goede tuinpoort onmisbaar. We overlopen in dit artikel uit welke types tuinpoorten je allemaal kan kiezen en tonen hoe je er zelf een kan maken.
STELLING VAN DE WEEK
Wil je graag dat je huis op de juiste manier verlicht is en dat je makkelijk de juiste sfeer kan creëren, dan stel je het best een lichtplan op. Zo'n lichtplan is onlosmakelijk verbonden met de algemene inrichting van een kamer. Stel jij zelf een lichtplan op?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.