Online magazines

10 augustus 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je wanden en plafonds opfrissen
Je zal het niet snel merken, maar op je muren en plafond gaat er zich na verloop van tijd wel redelijk wat vuil nestelen. Check dus zeker jaarlijks eens of ze niet eens aan een poetsbeurt toe zijn. We helpen je op weg in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: kraankop schoonmaken zonder demonteren
Je zal het niet snel merken, maar op je muren en plafond gaat er zich na verloop van tijd wel redelijk wat vuil nestelen. Check dus zeker jaarlijks eens of ze niet eens aan een poetsbeurt toe zijn. We geven mee hoe je te werk gaat.
Is het tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dobbit helpt je op weg bij de juiste keuze en geeft een heleboel tips en tricks mee om zowel de plaatsing als het onderhoud tot een goed einde te brengen.
Wanneer u uw badkamer renoveert, heeft u eerst en vooral een vlakke vloer nodig. Met Qboard® basiq kunnen oneffenheden en zelfs hoogteverschillen snel en eenvoudig worden geëgaliseerd.
In de badkamer heb je het liefst een vloer die esthetisch bevredigt, maar daarnaast ook makkelijk is om schoon te maken. Vroeger was vooral de tegelvloer populair – hoewel dat een evergreen is, zijn er nog andere manieren.
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Het rek met oliën en smeermiddelen is behoorlijk uitgebreid en het bos door de bomen zien wordt op den duur moeilijk. Het is echter wel belangrijk om het juiste middel voor de juiste toepassing te gebruiken. We zetten even de meest courante middelen op een rijtje.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.