Online magazines

30 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je atelier inrichten
Voor al je bouw- en verbouwwerken en je klussen heb je uiteraard een plek nodig, al is het maar om je materiaal en je hulpstukken weg te bergen. In deze nieuwsbrief geven we een aantal zaken mee die daarin niet mogen ontbreken.

BRICO Tip van de week: maak komaf met vieze geuren in je vaatwasser
Heb je de ruimte voor een atelier? Dan ben je vast ook handig. Maak van die handigheid gebruik om je eigen werkplaats in te richten. Maak bijvoorbeeld je eigen werkbank, machinekast of zelfs je eigen paneelzaag of schaafbank.
Een overzicht van de 48 belangrijkste houtsoorten en een verzameling van 14 grote en kleine creatieve klussen, zijn een onmisbare inspiratiebron om thuis zelf aan de slag te gaan.
Ontvang dit duo nu tijdelijk gratis bij een Dobbit-abonnement.
Hét meest gehoorde zinnetje tijdens het klussen? Dat is beslist “Waar heb ik dat nu ook alweer gelegd?" Zorg dat er dus altijd een gereedschapskoffer klaar staat met al het nodige basismateriaal. Het bespaart je heel wat zoekwerk. Maar wat stop je er allemaal in?
Een klein onderhoud van je fiets kan je zelf doen. We kijken welke klusjes je zelf kan aanpakken om je fiets klaar te zetten voor je woon-werkverkeer of voor het volgende fietsuitje.
STELLING VAN DE WEEK
Via domotica kan werkelijk alle elektrische appa­ratuur in een woning worden geïntegreerd in één systeem. Verwarming, verlichting en verluchting zijn daarbij belangrijke aspecten. Ben jij van plan om een dergelijk systeem in je woning te laten plaatsen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.