Online magazines

23 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

De uitstraling van je woning staat of valt met het uitzicht van je gevel. Er zijn tegenwoordig heel wat manieren om een gevel te bekleden. In dit artikel overlopen we de meest courante mogelijkheden om een buitengevel af te werken.
Krijg 8 weken digitale toegang tot 2.000 Dobbit bouwinstructies en 800 instructievideo's voor maar 8 euro. Profiteer nu van het Dobbit kennismakingsaanbod!
De JI Slate 1000VB is een performant sandwichpaneel met een PIR-schuimkern. De PIR-isolatie gaat gepaard met uitstekende isolatiewaardes. Het paneel zorgt via zijn verborgen bevestiging voor een naadloze overgang tussen de panelen, wat resulteert in een strakke gevel of een strak dak.
Ben je van plan om de innerlijke bouwvakker in je los te laten en zelf een muur te metselen? Dan helpen we daar graag een handje bij. Metselen doe je immers niet zomaar. Er gaat een hele voorbereiding aan te pas. Je leest er allemaal meer over in dit artikel.
Zou jij een douchehoek van gipsplaten bouwen en vervolgens de wand betegelen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij onze Hydro gipsplaten! Lijst van materialen, tips en technieken om een echte pro te worden!
Wil je een terras aanleggen? Gevelbekleding plaatsen? Een tuinhuis timmeren? Jouw tuin of weide afsluiten? EXZO heeft een ruim aanbod, geeft gratis advies, plaatsingstips en levert aan huis.
Vuil, groene aanslag, barsten of loszittende voegen ... Wanneer je gevel daarmee te kampen heeft, dient een opfrisbeurt zich aan. De aanpak is afhankelijk van het materiaal. We geven je een resem materiaalspecifieke tips mee.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.