Online magazines

16 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Waar veel mensen op vakantie vertrekken, blijven er heel wat mensen ook graag thuis om te genieten van de eigen tuin. Heb je deze zomer tijd en wil je het wat gezelliger maken in jouw tuin of op jouw terras? We geven je inspiratie om daar helemaal zelf voor te zorgen!
Ga je deze zomer zelf aan de slag? Om jou daarbij te helpen, brengt Dobbit bouwplannen voor de realisatie van originele en eigentijdse klusprojecten. Verzamel ze allemaal!
Een proper zwembad oogt niet alleen mooi, maar is ook veel aangenamer. In deze reportage ontdek je hoe je gemakkelijk je zwembad kan onderhouden. Bestway biedt 3 verschillende zwembadstofzuigers aan met elk een specifiek voordeel.
Om etenswaren koel te houden is een koelkast een onmisbaar keukenelement. Liefst van al willen we daar ook een diepvriezer bij voor alles wat nog een tikkeltje kouder moet zijn. In dit artikel helpen we je op weg bij de keuze voor het juiste toestel, en geven we enkele gebruiks- en onderhoudstips mee.
Je kan voor de warme dagen uiteraard een airco laten installeren of een mobiel toestel kopen. Wie het budget niet heeft, of het qua energieverbruik niet ziet zitten, kan ook op andere manieren voor verfrissing zorgen in huis.
STELLING VAN DE WEEK
Elke elektriciteitsinstallatie start altijd vanuit een elektriciteitsplan: de combinatie van een situatieschets en een eendraadschema. Mits genoeg kennis kan je zelf een situatieschets en eendraadschema opstellen, maar vaak wordt dat uitbesteed.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.