Online magazines

08 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

vlot tuinieren in een kleine tuin
Heb je een tuin, maar weinig tijd om die te onderhouden? Wat de grootte van je tuin ook is, GARDENA helpt je op een slimme manier om te voorkomen dat je planten verdorren en je gazon verwildert. Ontdek in deze nieuwsbrief hoe je je tuin, groot of klein, heel gemakkelijk kan onderhouden met kwaliteitsgereedschap.
Wie zoveel mogelijk taken van de lijst wil schrappen in een zo kort mogelijke tijd, kan dat via het Power For All-accusysteem. Je kan er vlot en gemakkelijk mee van gereedschap wisselen, zodat je kleine tuin in een handomdraai weer tiptop in orde staat.
Wie een middelgrote tot grote tuin heeft, zal sneller overgaan tot de aankoop van een robotmaaier. Kleinere tuinen zijn meer bier voor elektrische grasmaaiers of toestellen op batterij. Dat blijkt uit een bevraging van Dobbit bij Belgen met een tuin. Lees hier de bevindingen.
Geniet voordelig van je nieuwe robotmaaier, snoeigereedschappen, pomp of ander nieuw tuingerief dankzij de cashbackactie van GARDENA!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.