Online magazines

13 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

verlichting in de tuin
Wie gezellige zomeravonden wil doorbrengen in de tuin, zorgt het best voor goede verlichting op de juiste plaatsen. Lees in deze nieuwsbrief hoe je dat aanpakt.

BRICO Tip van de week: vast slot losmaken
Wie gezellige zomeravonden wil doorbrengen in de tuin, zorgt het best voor goede verlichting op de juiste plaatsen. Maar hoe begin je aan zo'n lichtplan? Welke lampen kan je zoal gebruiken? Je leest het hier.
Repareer alles makkelijker met onze complete repair kit: afdichtringen, klemringen, O-ringen, bouten, moeren ... Voor elk probleem hebben wij het juiste onderdeel dat het direct oplost. Krijg deze repair kit nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Je zolder is vaak een van de laatste ruimtes op je lijst om af te werken. Toch zal het opbrengen om hier de nodige aandacht aan te besteden. Is structureel alles aanwezig in je zolder? Dan kan je uitbreiden naar hartenlust. Doe hier inspiratie op.
Het kranensegment voor keukens en badkamers is de laatste jaren significant geƫvolueerd, tijd dus om eens te overlopen waarop je moet letten als je een kraan kiest. We overlopen ook hoe je zelf een kraan vervangt en onderhoudt.
STELLING VAN DE WEEK
De volledige elektrische installatie van nul af aan opbouwen is iets dat door velen aan vaklui wordt uitbesteed. Een aanpassing zoals een extra kring of enkele aansluitpunten toevoegen op een bestaande kring, doet men doorgaans al rapper zelf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.