Online magazines

09 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je zwembad kiezen
Een zwembad in de tuin is een gegeerd goed voor velen, maar niet iedereen heeft er de ruimte of het budget voor. In deze nieuwsbrief geven we mee welke mogelijkheden er zoal zijn.

BRICO Tip van de week: vast slot losmaken
Een zwembad in de tuin is een gegeerd goed voor velen, maar niet iedereen heeft er de ruimte of het budget voor. Het gaat inderdaad om een ingrijpende installatie waar veel bij komt kijken, maar er zijn ook genoeg budgetvriendelijke oplossingen voorhanden.
Repareer alles makkelijker met onze complete repair kit: afdichtringen, klemringen, O-ringen, bouten, moeren ... Voor elk probleem hebben wij de juiste accessoire die het direct oplost. Krijg deze repair kit nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Vakantiegangers én thuisblijvers, opgelet! Wat je deze zomervakantie ook op de planning hebt staan, met WD-40® Smart Straw® ga jij je geen moment vervelen. We hebben een aantal handige en slimme zomerklusjes voor je op een rij gezet. Laat die vakantie maar komen!
Een tuin is nooit helemaal volledig zonder een mooie vijver. Snak je naar meer biodiversiteit in je tuin? Daarvoor is zo'n waterpartij ook perfect. Lees hier meer over de verschillende soorten vijvers, hoe je er één plaatst en hoe je voor een goede waterkwaliteit zorgt.
Wie een tuin of terras heeft, wil er altijd terecht kunnen om te genieten van het mooie weer. Een windscherm biedt de nodige privacy en beschutting tegen wind. Zo'n windscherm plaatsen is gelukkig niet moeilijk. Bekijk hier hoe je het aanpakt.
STELLING VAN DE WEEK
De volledige elektrische installatie van nul af aan opbouwen is iets dat door velen aan vaklui wordt uitbesteed. Een aanpassing zoals een extra kring of enkele aansluitpunten toevoegen op een bestaande kring, doet men doorgaans al rapper zelf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.