Online magazines

06 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
onmisbare bevestigingsmaterialen
Moet je tijdens een klus iets verbinden of vastzetten? Dan zijn ijzerwaren onmisbaar. Maar welke bout of schroef is geschikt voor wat en hoe verwerk je ze zonder problemen? Lees het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: roest- en streepvrij bestek
Bouten, pluggen, schroeven, nagels, houtverbinders … Moet je tijdens een klus iets verbinden of vastzetten? Dan zijn dergelijke ijzerwaren onmisbaar. Maar welke bout of schroef is geschikt voor wat en hoe verwerk je ze zonder problemen?
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten bij het zagen, verlijmen en veel meer! Krijg nu GRATIS een set van 3 lijmklemmen bij een Dobbit-abonnement!
Rijk in kwaliteit, royaal in design ... Neem een kijkje in de wereld van Coeur du Sud en bewonder exclusieve tuinmeubelen en innovatieve verlichting die elke buitenruimte extra karakter geven.
In dit artikel zetten we de eigenschappen van de meest gangbare materialen voor een keukenwerkblad op een rijtje. Lees ook hoe je zelf een houten keukenwerkblad of – iets uitdagender – een heus keukeneiland in beton kan maken.
De Belg kiest er steeds vaker voor om een huis te renoveren. Een oude woning aankopen en vervolgens volledig opknappen: dat zit in de lift. Ook in deze case te Grobbendonk gaan vader en dochter een dergelijke uitdaging aan. Om de ramen en deuren op punt te zetten, klopten ze aan bij Raamwinkel.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 1 minuut van jouw tijd!
Nog op zoek naar een leuke bezighouding voor de kinderen tijdens de zomer? Genoeg spelletjes te vinden in de winkel, maar het is nog zo leuk als je ze zelf maakt. Zo kan je er iets van jezelf insteken, zoals een wie-is-het met de hele familie, of een funky kerplunk.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.