Online magazines

02 juli 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

welke zaag voor welke klus?
Ervaren houtbewerkers zweren zoveel mogelijk bij de handzaag, maar het valt niet te ontkennen dat om allerlei praktische redenen een elektrische zaagmachine te prefereren valt. In deze nieuwsbrief gaan we dieper in op de verschillende soorten.

BRICO Tip van de week: roest- en streepvrij bestek
Ervaren houtbewerkers zweren zoveel mogelijk bij de handzaag, maar het valt niet te ontkennen dat om allerlei praktische redenen een elektrische zaagmachine te prefereren valt. We overlopen welke zaag je voor welke klus het best bij de hand hebt.
Lijmklemmen zijn onmisbaar handig bij klussen waar je onderdelen tijdelijk vast moet zetten bij het zagen, verlijmen en veel meer! Krijg nu GRATIS een set van 3 lijmklemmen bij een Dobbit-abonnement!
Ook tijdens de zomer kunnen de temperaturen vaak snel zakken en kan je zwembadwater koud aanvoelen. Daarom is het interessant om een zwembadverwarming aan te sluiten. Zo geniet je zonder zorgen. Ontdek hoe je zelf kan zorgen voor een aangename zwembeurt.
Een automatisch rolluik is een luxe waar je graag voor intekent – zeker als je al een dagje ouder wordt. Bovendien kan je zo'n elektrisch systeem gemakkelijk zelf installeren, zonder dat je er iets van ziet. We leggen je in enkele stappen uit hoe dat moet.
Genieten van de warme en authentieke uitstraling van een houten parket zonder de nadelen, kan dat? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij onze KLS-producten, samen met een lijst van materialen, tips en technieken om een echte pro te worden!
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 1 minuut van jouw tijd!
Door te composteren, verminder je niet alleen je afvalvolume, maar maak je zelf voedsel voor bloemen en planten rond en in het huis. Een vrije composthoop kan wel wat vierkante meters van de tuin inpalmen. Een compostinstallatie is een beter alternatief.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.