Online magazines

25 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Maai Mei Niet kende dit jaar een succes: goed voor dagelijks eten voor 17 miljoen bijen en 115 hectare ongemaaide grasmatten. Dat succes kadert in een algemenere trend: mensen willen een inspanning doen voor een meer ecologische, biodiversiteitsvriendelijke tuin. Maar wat houdt dat in?
Iets scheef ophangen of vastzetten behoort nu tot het verleden dankzij deze superhandige kruislijnlaser van Laserliner. Dit toestel op statief kan alle horizontale en verticale lijnen en hellingen vastleggen. Nu GRATIS bij een Dobbit-abonnement.
Een koffiezet, een koelbox, een geventileerde vest ... Sommige zaken komen zowel op de werf, als op reis goed uit. Makita breidt daarom zijn outdoorassortiment uit. Alles werkt op dezelfde batterijen die je voor je tools gebruikt.
De kruiwagen is een onmisbaar stuk tuingereedschap, maar het kan ook bij tal van bouw- en verbouwwerken goed van pas komen. We geven mee waaruit je kan kiezen én hoe je zelf een exemplaar kan maken.
Genieten van de warme en authentieke uitstraling van een houtenparket zonder de nadelen, kan dat? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat dankzij de KLS-producten, met een lijst van materialen, tips en technieken om een echte pro te worden!
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert WINT een barbecueset! Deze vragen nemen 3 minuten van jouw tijd in.
Tuinieren kan snel ontaarden in een harde en ontgoochelende klus wanneer je werkt met oud en versleten gereedschap. We geven daarom een overzicht van wat je het best gebruikt voor welke klus en hoe je je gereedschap onderhoudt.
STELLING VAN DE WEEK
Onkruid, veel mensen willen er allemaal zo snel en gemakkelijk mogelijk vanaf, maar toch is het daar ieder jaar terug. Je kan ervoor kiezen om bodembedekkers te planten en onkruid te voorkomen, maar het onkruid dat er is, wil je misschien weg, en dat kan op verschillende manieren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.