Online magazines

22 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

tuinmeubels die je zelf kan maken
Om van je terras of tuin te genieten kan je een tuinset kopen in de winkel, maar het is uiteraard leuker om daar zelf de handen uit de mouwen voor te steken. In deze nieuwsbrief tonen we wat je zelf kan maken.

BRICO Tip van de week: hoe je dampkapfilters reinigen
De tuin wordt steeds vaker gezien als een buitenruimte. Daar horen tuinmeubelen bij. Een tafel, een bank, een stoel … Noem maar op. Je kan naar de winkel stappen om die aan te schaffen, maar het is goedkoper en leuker om ze zelf te maken. Vind hier inspiratie!
Werk gemakkelijker in elk donker hoekje dankzij onze 2 draadloze lichtbronnen. Beide hulpmiddelen geven u kwalitatief en helder licht voor lange duur! 
Krijg GRATIS een Brennenstuhl-ledspot en een Perel hoofdlamp bij een Dobbit-abonnement.
Isoleren is besparen want het zorgt ervoor dat onze energiekosten lager liggen. Daarom is het van groot belang te opteren voor goed isolerende ramen en deuren. Raamwinkel helpt je bij de keuze en installatie van je buitenschrijnwerk.
Moet je een fotokader, een spiegel of een legplank aan de muur bevestigen? Dan heb je een stevige haak nodig waar je ze kan over haken. Met het EasyHook-assortiment heeft fischer enkele innovatieve oplossingen die goed van pas komen.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een barbecueset! Deze vragen nemen slechts 3 minuten van uw tijd in beslag.
Met naakte ramen kan het binnen flink warm worden in de zomermaanden. Met een goede zonwering roep je de warmte een halt toe. Het biedt tevens meer privacy, en je regelt gemakkelijk in welke mate er licht binnenkomt. We overlopen de mogelijkheden.
STELLING VAN DE WEEK
Als het op zonwering bij ramen aankomt, zijn rolluiken een standaard geworden, al zijn screens de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Hoe zijn jouw ramen uitgerust, of hoe ben je van plan ze uit te rusten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.