Online magazines

15 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je doet er goed aan om je terras jaarlijks een goede onderhoudsbeurt te geven. Houten terrassen benodigen, afhankelijk van de houtsoort, ook om de zoveel jaar een behandelingsbeurt. En wat met vlekken op je planken of stenen? Je leest het allemaal hier.
Ga je een terras aanleggen? Is jouw terras aan onderhoud of wat opfleuring toe? Mis dan deze Dobbit niet! We geven je opnieuw een heleboel tips en tricks zodat je deze zomer zelf het mooiste zithoekje hebt van de buurt!
Echte doe-het-zelvers zijn altijd in de weer, zelfs als het buiten berekoud is. Dat is ook het geval voor Koen uit Brugge. Hij werkte door weer en wind voort aan zijn verzonken terras in tali. Wij mochten een kijkje nemen bij zijn project. Volg je mee?
Wie voor kunststof kiest als gevelbekleding, kiest voor een gevel die met gering onderhoud zeer lang meegaat. Lees hier meer over welke soorten kunststof je kan kiezen, en hoe je met de plaatsing aan de slag kan gaan.
Phytofar, de Belgische vereniging voor de industrie van gewasbescherming, vervelt tot Belplant. Het is de eerste verandering die een nieuw tijdperk inluidt van een vereniging die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst in de land- en tuinbouwsector.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd!
Een kit gebruik je om naden en kieren af te dichten. Voor elke klus bestaat er wel een kit op maat (voor schilderwerken, sanitaire werken, voegen, lekken dichten ...). De ene kit is elastischer, waterbestendiger of kan hogere temperaturen aan dan de andere. Wat gebruik je wanneer?
STELLING VAN DE WEEK
Net als je ramen, is het ook haalbaar om je rolluiken zelf te plaatsen. Dat gebeurt meestal samen met het plaatsen van je ramen, maar het kan ook achteraf. In het tweede geval gaat het dan vaak over voorzetrolluiken, die langs buiten worden geplaatst. Doe jij het zelf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.