Online magazines

11 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

waarop letten bij een stenen terras
Bij het aanleggen van een terras in beton, natuursteen of keramische steen moet je met heel wat rekening houden, zoals een juiste fundering en een goede afwatering. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: snel kleine voorwerpen terugvinden
Grofweg kan je voor een stenen terras kiezen uit beton, keramiek of natuursteen. Qua formaten wordt er het meest geopteerd voor klinkers of tegels. In dit artikel geven we mee hoe je een dergelijk terras zelf kan aanleggen en hoe je het moet onderhouden.
Ontdek het nieuwe Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer!
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Om de riolering niet te overbelasten en zo waterellende te besparen bij aanhoudende regenval, wordt regenwaterinfiltratie tegenwoordig steeds belangrijker. In heel wat situaties is het zelfs verplicht. Lees hier hoe je daar met je verharding al een steentje toe kan bijdragen
In een tuin valt heel wat op te bergen. Van het brandhout tot het tuingereedschap, van bloempotten en potgrond tot het buitenspeelgoed van de kinderen. We maken een tuinkast én rusten het uit met een groendak.
Een goed werkende dampkap maakt het koken én je binnenklimaat in het algemeen ook aangenamer. Een correct onderhoud is daarom belangrijk, maar als je dampkap zijn levensduur bereikt heeft, kan het nodig zijn om een nieuw - krachtiger - toestel te plaatsen.
STELLING VAN DE WEEK
Net als je ramen, is het ook haalbaar om je rolluiken zelf te plaatsen. Dat gebeurt meestal samen met het plaatsen van je ramen, maar het kan ook achteraf. In het tweede geval gaat het dan vaak over voorzetrolluiken, die langs buiten worden geplaatst. Doe jij het zelf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.