Online magazines

08 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

alles over thuisbatterijen
Hoe maximaliseer je het gebruik van je eigen opgewekte stroom? Hoe rendabel is een thuisbatterij? Waarop moet je letten bij de plaatsing? Je leest het in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: messen van een schaafmachine vervangen
Met fotovoltaïsche zonnepanelen wek je veel elektriciteit op, maar verbruik je er slechts een fractie van. De rest wordt op het net gezet. Met een thuisbatterij sla je stroom op en kan je het percentage van je eigen verbruik verhogen. Waarom zou je het overwegen?
Ga je een terras aanleggen? Is jouw terras aan onderhoud of wat opfleuring toe? Mis dan deze Dobbit niet! We geven je opnieuw een heleboel tips en tricks zodat je deze zomer zelf het mooiste zithoekje hebt van de buurt!
Schrik je van de prijskaartjes die aan speciale spiegelontwerpen hangen? Dan maak je die gewoon zelf! We inspireren je met een aantal leuke en speelse ontwerpen. Elk kiest de stijl die hij wil, zo zal nog maar eens blijken.
Regenwaterinfiltratie houdt in dat je regenwater afvoert en terug afgeeft aan de bodem, om zo wateroverlast een halt toe te roepen en je steentje bij te dragen aan de grondwaterreserves. Hiervoor bestaan zowel bovengrondse, als ondergrondse oplossingen.
In een tuin valt heel wat op te bergen. Van het brandhout tot het tuingereedschap, van bloempotten en potgrond tot het buitenspeelgoed van de kinderen. In de hoek van deze tuin bouwen we een kloeke houtopbergplaats.
STELLING VAN DE WEEK
Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. Met een thuisbatterij kan je die stroom opslaan om later te gebuiken. Daar zit voorlopig echter nog een stevig prijskaartje aan verbonden. Vormt de tandem zonnepanelen - thuisbatterij voor jou een interessante combinatie?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.