Online magazines

04 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Voor je begint met schilderen of behangen, wil je uiteraard dat je muren effen zijn. Soms volstaat het om enkele barstjes te vullen met een vulmiddel. Elders is een plamuur of een (renovatie)pleister meer van tel. Maar wat gebruik je wanneer?
Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Wij helpen een handje! Verwen vader met veel lees- en klusplezier. Geef een abonnement op Dobbit samen met een GRATIS geschenk naar keuze. Bekijk hier de Dobbit-vaderdagacties.
Perfect glad afgewerkte muren, dat is wat iedereen wil in zijn woning. Maar wie zijn kamer wil renoveren of opfrissen zal er eerst wat werk moeten insteken. Roger toont hoe je een kamer kan voorbereiden op schilderwerken door het pleisterwerk te vernieuwen.
Hout is warm en heeft een natuurlijke uitstraking. Een perfect tegengewicht voor koelere, strakkere materialen. Wil je jouw hout mooi houden, dan moet je het wel op een degelijke manier beschermen. Met wat? Dat lees je hier!
Een koffiezet, een koelbox, een geventileerde vest ... Sommige zaken komen zowel op de werf, als op reis goed uit. Makita breidt daarom zijn outdoor assortiment uit. Alles werkt op dezelfde batterijen die je voor je tools gebruikt.
We overlopen in dit artikel al het nodige basisgereedschap voor in de tuin, van onkruidverwijderaars en spades tot snoeigereedschappen en harken. We staan ook stil bij het onderhoud van deze gereedschappen.
STELLING VAN DE WEEK
Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. Met een thuisbatterij kan je die stroom opslaan om later te gebuiken. Daar zit voorlopig echter nog een stevig prijskaartje aan verbonden. Vormt de tandem zonnepanelen - thuisbatterij voor jou een interessante combinatie?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.