Online magazines

28 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

regenwater in de tuin
Soms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp langs je woning, van je tuinhuis of serre op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: cirkel krassen
Soms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp langs je woning, van je tuinhuis of serre op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. We helpen je bij de keuze voor de juiste ton en geven enkele plaatsings- en onderhoudstips mee.
Nop op zoek naar het perfecte cadeau voor vaderdag? Wij helpen een handje! Verwen vader met veel lees- en klusplezier. Schenk een abonnement op Dobbit samen met een onmisbare tool naar keuze. Bekijk hier de Dobbit vaderdagacties.
Droom je van een betegelde inloopdouche in jouw badkamer? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een maximale waterdichting en technieken om een echte pro te worden!
Met regenwaterrecuperatie bespaar je duizenden liters leidingwater per jaar. Alle puzzelstukjes moeten echter passen. Lees hier wat zo'n installatie nodig heeft, en hoe je dat aanvult met een regenton.
Waar het welbekende WD 40® Multi Use Product dé uitkomst biedt voor alledaagse onderhoudsklusjes in en om het huis, zijn de Specialist spuitbussen van WD 40 speciaal
ontwikkeld voor de meest veeleisende taken. Ontdek de unieke eigenschappen en voordelen.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 1 minuut van jouw tijd!
Moet je water wegpompen uit je kelder? Wil je je woning aansluiten op een regenwaterput? Wil je de planten bewateren in je (moes)tuin? Dan heb je een pomp nodig. Lees hier meer over hoe je een waterpomp kiest.
STELLING VAN DE WEEK
De afgelopen jaren kenden we tijdens de zomermaanden enkele hittegolven en werd koeling meer en meer belangrijk. Hoe koel jij je woning? Of hoe ben jij van plan om het deze zomer aan te pakken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.